Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Muistojenlukija" by Elina Rouhiainen ~ eBook PDF Kindle ePub Free

Muistojenlukija

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Muistojenlukija
  • Author : Elina Rouhiainen
  • Release Date : January 05, 2017
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,
  • Pages : * pages
  • Size : 2291 KB

Description

Urbaania fantasiaa ItÀ-HelsingissÀ

16-vuotias Kiuru on enemmÀn kotonaan romaanien parissa kuin somessa tai edes koulukavereidensa kanssa. HÀnen romaniÀitinsÀ on katkaissut vÀlinsÀ yhteisöönsÀ, ja Kiurun ainoa linkki romanitaustaansa on hÀnen dementiaa sairastava isoÀitinsÀ.

Kiurulla on salaisuus: hÀn pystyy napsimaan toisten ihmisten muistoja kuin lintuja haaviin. Kun hÀn sattumalta törmÀÀ samankaltaisia kykyjÀ omaaviin romaniveljeksiin ja intialaistaustaiseen queergenderiin, Kiurulle avautuu aivan uusi todellisuus. Pian vallatussa talossa hengailevaan porukkaan liittyy myös Kiurun naapuri Miika, johon Kiuru on ollut jo pitkÀÀn ihastunut.
MitÀ paremmin Kiuru oppii tuntemaan uudet ystÀvÀnsÀ, sitÀ ristiriitaisemmaksi hÀnen suhtautumisensa kÀy. Mutta kun railo syntyy, se syntyykin yllÀttÀvÀÀn kohtaan. VÀhitellen VÀen salaisuudet alkavat paljastua, ja pian Kiuru tajuaa joutuvansa pakenemaan henkensÀ edestÀ.
Muistojenlukija avaa Elina Rouhiaisen uuden urbaanin fantasiatrilogian. Sarjan ensimmÀinen osa sijoittuu ItÀ-Helsinkiin ja avaa nÀkymÀn Suomessa oleskelevien paperittomien siirtolaisten elÀmÀÀn. Neliosaisella Susiraja-sarjallaan debytoinut Rouhiainen vakuuttaa uudella tarinamaailmallaan, joka nivoo yhteen realismia, fantasiaa ja nykyeurooppalaista kiertolaisuutta.


PDF Books Download "Muistojenlukija" Online ePub Kindle